ΤΣΕΛΣΙ

Η επίθεση του Μουρίνιο στην Έβα Καρνέιρο!

Η επίθεση του Μουρίνιο στην Έβα Καρνέιρο!
© BPI / MICHAEL ZEMANEK

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν τα έβαλε με τον διαιτητή μετά τη γκέλα της Τσέλσι με τη Σουόνσι, αλλά με την φυσιοθεραπεύτρια της ομάδας Έβα Καρνέιρο, με τον κόσμο των "μπλε" να στέκεται όμως στο πλευρό της! Διαβάστε το story.

Ποιός είδε τον Ζοζέ Μουρίνιο και δεν τον φοβήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Τσέλσι με τη Σουόνσι...

Ο "special one" ήταν πυρ και μανία, όχι όμως από την εντός έδρας ισοπαλία που παραχώρησε η πρωταθλήτρια στην πρεμιέρα της φετινής Premier League (2-2) αλλά από τη συμπεριφορά που επέδειξε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του και η οποία σύμφωνα με τον ίδιο παραλίγο να στοιχίσει κάποιο γκολ στους "μπλε".

Η "ένστασή" του είχε να κάνει με το γεγονός ότι η φυσικοθεραπεύτρια της ομάδας, Έβα Καρνέιρο, έβγαλε τον Εντέν Αζάρ εκτός αγωνιστικού χώρου προκειμένου να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες μετά από έναν τραυματισμό του, με αποτέλεσμα η Τσέλσι να μείνει για μερικά λεπτά στο φινάλε με δύο παίκτες λιγότερους έναντι της Σουόνσι.

Η επίθεση του Μουρίνιο στην Έβα Καρνέιρο!

Έπαιζε ήδη με 10 παίκτες από το 52ο λεπτό και την αποβολή του Τιμπό Κουρτουά (απευθείας μετά το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε πάνω στον Γκομίς) και ο Μουρίνιο δεν μπορούσε να διανοηθεί πως το ιατρικό επιτελείο πήρε μία τέτοια απόφαση αφήνοντας την ομάδα του εκτεθειμένη λίγο πριν το τέλος.

"Δεν είμαι ευχαριστημένος με το ιατρικό επιτελείο επειδή είτε είσαι γιατρός είτε γραμματέας στον πάγκο, θα πρέπει να καταλαβαίνεις το παιχνίδι.

Η επίθεση του Μουρίνιο στην Έβα Καρνέιρο!
© BPI

"Εάν πας στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσεις έναν παίκτη, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι ο παίκτης έχει σοβαρό πρόβλημα. Είμαι σίγουρος πως ο Εντέν δεν είχε σοβαρό πρόβλημα.

Είχε δεχτεί ένα χτύπημα και ήταν πολύ κουρασμένος. Το ιατρικό μου επιτελείο με άφησε με οκτώ παίκτες πλην του τερματοφύλακα σε μία αντεπίθεση μετά από στημένη φάση και ανησυχούσαμε που δεν είχαμε αρκετούς παίκτες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 52χρονος Πορτογάλος.

Πάντως η άποψη του Μουρίνιο δεν βρήκε πολλούς υποστηρικτές, καθώς η πλειονότητα των οπαδών της Τσέλσι έδειξε τη συμπαράστασή της προς την Έβα Καρνέιρο μέσω μηνυμάτων που έστειλε στη διάσημη φυσιοθεραπεύτρια των Λονδρέζων μέσω των social media.

Η επίθεση του Μουρίνιο στην Έβα Καρνέιρο!
© BPI

Η ίδια μάλιστα θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη της απέναντι σε όσους στάθηκαν δίπλα της μετά το "κατσάδιασμα" που δέχτηκε από τον Μουρίνιο, γράφοντας στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κοινή γνώμη για την τεράστια συμπαράστασή τους. Το εκτίμησα πάρα πολύ".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ