ΤΣΕΛΣΙ

Η ατάκα Μουρίνιο για Πογκμπά και Πύργο του Άιφελ

Η ατάκα Μουρίνιο για Πογκμπά και Πύργο του Άιφελ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θαυμάζει τον Πολ Πογκμπά όμως ξεκαθάρισε πως η Τσέλσι δεν πρόκειται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, κάνοντας έναν παραλληλισμό με τον Πύργο του Άιφελ!

Είναι εδώ και χρόνια μεγάλος φαν του Πολ Πογκμπά όμως δεν σκοπεύει να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για να τον ντύσει στα μπλε. Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε με δηλώσεις του πως έχει πίστη στο υπάρχον ρόστερ της Τσέλσι και ξεκαθάρισε πως ο Γάλλος είναι κάτι σαν ποδοσφαιρικό μνημείο που δεν μπορούν να το ακουμπήσουν οι Λονδρέζοι.

"Ο Πογκμπά είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Ο Πογκμπά πηγαίνει σε οποιαδήποτε ομάδα και τη βελτιώνει αυτόματα. Εάν μείνει στη Γιουβέντους, εκείνη θα εξακολουθεί να είναι δυνατή. Εάν πάει κάπου αλλού θα βελτιώσει αμέσως τη νεά του ομάδα. Δεν είναι αυτό το θέμα.

Εμείς αλλάξαμε τον Τσεχ με τον Μπέγκοβιτς, αλλάξαμε τον Ντρογκμπά με τον Φαλκάο και αλλάζουμε νεαρούς με άλλους νεαρούς", είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος σε συνέντευξή του και πρόσθεσε:

Η ατάκα Μουρίνιο για Πογκμπά και Πύργο του Άιφελ
© CHELSEA FC

"Νομίζω ότι όλοι ενδιαφέρονται για τον Πογκμπά. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις και κάποια που δεν μπορείς να κάνεις. Αγαπώ τον Πύργο του Άιφελ αλλά δεν μπορώ να έχω τον Πύργο του Άιφελ στον κήπο μου. Δεν μπορώ να έχω ούτε τον Πύργο του Άιφελ ούτε το Λας Βέγκας".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ