ΤΣΕΛΣΙ

Η αποκάλυψη του Μουρίνιο για το φετινό του μετάλλιο

Η αποκάλυψη του Μουρίνιο για το φετινό του μετάλλιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε πετάξει στην εξέδρα το μετάλλιό του το 2006 μετά την κατάκτηση του τίτλου της Τσέλσι όμως δεν πρόκειται να το επαναλάβει φέτος. Διαβάστε το λόγο όπως τον αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου.

Το κυριακάτικο ματς με τη Σάντερλαντ θα είναι σίγουρα το πιο γλυκό για τους οπαδούς της Τσέλσι καθώς μετά το τέλος του θα γίνει η απονομή του φετινού τίτλου της Premier League στον Ζοζέ Μουρίνιο και στους παίκτες του.

Για όποιους περιμένουν πάντως από τον "special one" να επαναλάβει την εκπληκτική κίνηση του 2006, όταν είχε πετάξει προς την εξέδρα που βρίσκονταν οπαδοί της Τσέλσι το μετάλλιό του, καλό θα είναι να το ξεχάσουν.

Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου δεν πρόκειται να κάνει το ίδιο καθώς τώρα, εν έτει 2015, προτεραιότητα για αυτόν είναι να ικανοποιεί τις επιθυμίες του γιου του!

"Ο γιος μου τώρα είναι εκείνος που συγκεντρώνει όλα τα πράγματά μου. Κρατάει τα πάντα. Εκείνη την περίοδο ήταν πολύ μικρός σε ηλικία.Τώρα συγκεντρώνει πράγματα. Κλέβει τα πάντα από μένα, φανέλες, μετάλλια, τα πάντα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο ο οποίος λίγο καιρό μετά τους επαίνους για τον Τζέραρντ φρόντισε να πλέξει και το εγκώμιο του Φρανκ Λάμπαρντ ο οποίος την Κυριακή θα αγωνιστεί με τη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Σαουθάμπτον στον τελευταίο του αγώνα πριν καταλήξει στο MLS.

Η αποκάλυψη του Μουρίνιο για το φετινό του μετάλλιο

"Όπως μίλησα για τον Στίβεν Τζέραρντ πρέπει να το κάνω και για τον Φρανκ Λάμπαρντ. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που είχα ποτέ, από τους καλύτερους επαγγελματίες που είχα ποτέ. Είναι ένας θρύλος της Τσέλσι και θρύλος της Premier League.

Του εύχομαι τα καλύτερα στις ΗΠΑ και ελπίζω να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην Αγγλία καθώς είναι τεράστια απώλεια για το αγγλικό ποδόσφαιρο".

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των "μπλε" παραδέχτηκε πως δεν περίμενε να πάρει τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς ενώ δήλωσε πως η καλύτερη στιγμή του μέσα στη σεζόν ήταν η νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας με την οποία η Τσέλσι "κλείδωσε" ουσιαστικά τον τίτλο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ