ΤΣΕΛΣΙ

Για αυτό ο Ντιέγκο Κόστα ζήτησε αλλαγή

Για αυτό ο Ντιέγκο Κόστα ζήτησε αλλαγή

Ο Ντιέγκο Κόστα "συνελήφθη" από τον τηλεοπτικό φακό να ζητά επίμονα αλλαγή από τον Αντόνιο Κόντε μόνο που ο λόγος ήταν οι παρατηρήσεις του Ιταλού προπονητή. (VIDEO)

Ότι ο Ντιέγκο Κόστα είναι ιδιαίτερα οξύθυμος είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι. Μόνο που από ότι φαίνεται η κόντρα του με τον Αντόνιο Κόντε άρχισε από νωρίς. Πριν φτάσουμε καλά καλά στα μέσα Οκτωβρίου ο 28χρονος επιθετικός τα έβαλε με τον προπονητή του και μάλιστα την ώρα του αγώνα.

Ο Κόντε ζει έντονα τα ματς και δεν σταματά να δίνει οδηγίες στους παίκτες του. Αυτό έκανε και κατά τη διάρκεια του ματς με τη Λέστερ κάτι που φαίνεται ότι εκνεύρισε τον Ντιέγκο Κόστα.

Ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον επιθετικό της Τσέλσι να ζητά αλλαγή και οι περισσότεροι υπέθεσαν πως είτε αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού είτε ήθελε να βγει γιατί είχε νευριάσει με κάτι. Μόνο που αυτό το κάτι ήταν οι παρατηρήσεις του προπονητή του.

Σύμφωνα με τη "Mirror" οι δύο άνδρες τα είπαν σε έντονο ύφος μετά το τέλος του αγώνα με τον Κόντε να ζητά από τον Ντιέγκο Κόστα να μην έχει ξανά τέτοια αντίδραση.

ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ

Φυσικά, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ντιέγκο Κόστα τα έβαλε με τον προπονητή του και είμαστε σίγουροι πως δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Ανάλογο σκηνικό είχαμε και πέρσι με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Τότε ήταν το ματς με την Μακαμπι Τελ Αβίβ όταν ο "Μου" ζητούσε επίμονα από τον επιθετικό του να κάνει μία συγκεκριμένη κίνηση για να ανοίξει διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα. Τελικά ο Ντιέγκο Κόστα δεν το έκανε ποτέ και οι δύο άνδρες είχαν έναν έντονο διάλογο την ώρα του αγώνα.

Δείτε τι έγινε στο ματς τη Τσέλσι με την Λέστερ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ