ΤΣΕΛΣΙ

Φουλ επιθεση Μουρίνιο στα αγγλικά ΜΜΕ

Φουλ επιθεση Μουρίνιο στα αγγλικά ΜΜΕ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατηγόρησε τα αγγλικά μίντια πως δεν τον σέβονται και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται από εδώ και πέρα να τους "χαρίζει" αστεία πρωτοσέλιδα!

Ξέσπασμα Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τη Γουέστ Χαμ. Όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο προπονητής της Τσέλσι ρωτήθηκε για την επίσκεψη της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Νότιας Αφρικής στο προπονητικό κέντρο των Λονδρέζων στο Κόμπχαμ, άρχισε... φουλ επίθεση κατά των εκπροσώπων του Τύπου.

"Δεν πρόκειται να βγάλετε κανένα αστείο πρωτοσέλιδο από μένα. Σας συμπεριφέρομαι με τον ίδιο τρόπο που μου συμπεριφέρονται τα αφεντικά σας: με κανέναν σεβασμό. Δεν μιλάω για ποδόσφαιρο. Πάνω σε ποδοσφαιρικά θέματα περιμένω κάθε είδους κριτική, ακόμα και τις ηλίθιες κριτικές.

Φουλ επιθεση Μουρίνιο στα αγγλικά ΜΜΕ

Όμως τα ηλίθια πράγματα για την ιδιωτική μου ζωή που φέρνετε στο φως... Δεν μου αρέσει, οπότε πάμε σε διαφορετικό επίπεδο επαγγελματικών σχέσεων", ήταν τα λόγια που περιελάμβανε η "έκρηξη" του Πορτογάλου, ο οποίος δύο ημέρες νωρίτερα είδε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα video που τον δείχνει να σπρώχνει έναν νεαρό φίλο της Τσέλσι σε δρόμο του Λονδίνου .

Ο "special one" ενοχλήθηκε ιδιαίτερα και για τις συνεχείς ερωτήσεις που του γίνονταν αναφορικά με το αν θα παίξει βασικός ο Εντέν Αζάρ στο τοπικό ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ (έμεινε στον πάγκο στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα και επανήλθε στο αρχικό σχήμα απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου για το Champions League), με την απάντησή του να είναι η εξής:

Φουλ επιθεση Μουρίνιο στα αγγλικά ΜΜΕ

"Έπαιξε 90 λεπτά στο τελευταίο ματς και ήταν μέρος μίας συμπαγούς ομάδας που κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Υπάρχει πολύς κόσμος που λέει τη γνώμη του και μιλάει για αυτόν. Είμαι χαρούμενος για τη συμβολή του στο ματς με την Ντινάμο και αυτό είναι όλο. Δεν ξέρω αν θα παίξει με τη Γουέστ Χαμ".

Η συνέντευξη Τύπου του Ζοζέ Μουρίνιο:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ