ΤΣΕΛΣΙ

Φινάλε με Τζαπακόστα και Ντρινκγουότερ

Φινάλε με Τζαπακόστα και Ντρινκγουότερ

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου η Τσέλσι απέκτησε τους Ντάβιντε Τζαπακόστα και Ντάνι Ντρινκγουότερ, ξοδεύοντας 60.000.000 ευρώ, ενώ ο Ρος Μπάρκλεϊ το μετάνιωσε αφού πέρασε ιατρικές εξετάσεις!

Η Τσέλσι ήταν η πιο δραστήρια ομάδα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, καθώς τελευταία στιγμή απέκτησε τους Ντάβιντε Τζαπακόστα και Ντάνι Ντρινκγουότερ.

Ο Τζαπακόστα είναι 25άχρονος Ιταλός δεξιός μπακ και αποκτήθηκε απ'την Τορίνο με 28.000.000 ευρώ, ενώ ο Ντρινκγουότερ είναι 27άχρονος Άγγλος αμυντικός μέσος και η Λέστερ για να τον παραχωρήσει πήρε 32.500.000 ευρώ (υπάρχουν και 6.000.000 bonus).

Ο τελευταίος είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Αγγλίας το 2015, έχοντας παρτενέρ στο κέντρο τον Ενγκολό Καντέ, με τον οποίο θα είναι και πάλι συμπαίκτες στους "μπλε".

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρέθηκε κοντά και στην απόκτηση του Ρος Μπάρκλεϊ, πιο κοντά δεν γίνεται, καθώς συμφώνησε με την Έβερτον στα 32.000.000 ευρώ, ο παίκτης πήγε στο Λονδίνο, πέρασε ιατρικές εξετάσεις, αλλά εν συνεχεία το μετάνιωσε. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως προτιμούσε την Τότεναμ και τελικά έμεινε στην Έβερτον.

photos: chelseafc.com

Φινάλε με Τζαπακόστα και Ντρινκγουότερ
Φινάλε με Τζαπακόστα και Ντρινκγουότερ
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ