ΤΣΕΛΣΙ

Φεύγει από την Τσέλσι ο Τέρι

Φεύγει από την Τσέλσι ο Τέρι

Ο αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, θα αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν από τους "μπλε", τη φανέλα των οποίων φορά από την ηλικία των 14 ετών. Ξεκαθάρισε ότι δεν αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Η Τσέλσι δεν προσέφερε νέο συμβόλαιο στον αρχηγό της, Τζον Τέρι, κι έτσι ο 35χρονος Άγγλος αμυντικός θα αποχωρήσει τον Ιούνιο από την ομάδα του Λονδίνου αναζητώντας εκτός Premier League τον επόμενο σταθμό του.

"Ιδανικά θα ήθελα να μείνω στην ομάδα, αλλά το κλαμπ κινήθηκε προς διαφορετική κατεύθυνση. Δεν θα μπορούσα να παίξω για κάποια άλλη ομάδα της Premier League. Θα είναι κάπου, οπουδήποτε αλλού. Το κλαμπ θα κινηθεί. Κανείς παίκτης δεν είναι μεγαλύτερος από την ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Τσέλσι θα πάρει έναν ή δύο μεγάλους κεντρικούς αμυντικούς. Δεν θα είναι ένα παραμύθι με χαρούμενο τέλος. Δεν θα αποσυρθώ στην Τσέλσι.", υποστήριξε ο Τζον Τέρι μετά το ματς με τη Μίλτον Κέινς Ντονς.

Με τη φανέλα των "μπλε" κατέκτησε 5 Κύπελλα Αγγλίας, 4 πρωταθλήματα Premier League, 3 League Cups, 1 Champions League κι ένα Europa League.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ