ΤΣΕΛΣΙ

Φαν της Boxing Day ο Μουρίνιο

Φαν της Boxing Day ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε υπερήφανος που κατεβαίνει στο γήπεδο για αγώνες της Τσέλσι μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων. Διαβάστε πώς το αιτιολόγησε (video).

"Είμαι υπερήφανος που κατεβαίνω στο γήπεδο σε ημέρες όπως αυτή. Εάν έχουμε τους μισθούς που έχουμε είναι χάρη στον κόσμο που αγαπάει αυτό το παιχνίδι.

Για αυτό, εάν οι φίλαθλοι θέλουν ποδόσφαιρο, εμείς οφείλουμε να είμαστε διαθέσιμοι και εγώ είμαι ευτυχισμένος για αυτό", τόνισε ο Μουρίνιο μετά το 2-0 επί της Γουέστ Χαμ στο "Stamford Bridge", σε ένα ματς που διεξήχθη την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, ημερομηνία που παραδοσιακά βρίσκει τους Άγγλους στα γήπεδα.

Ο Πορτογάλος αποκάλυψε επίσης ότι "χάρισε" στους παίκτες του μία από τις δύο προπονήσεις του Σαββάτου έχοντας στο μυαλό του ότι οι "μπλε" θα ξαναπαίξουν μπάλα μετά από 48 ώρες και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στη Σαουθάμπτον.

"Είχα προγραμματίσει δύο προπονήσεις το Σάββατο ενόψει του επόμενου αγώνα όμως οι παίκτες μου κλαίγονταν τόσο πολύ στα αποδυτήρια που αποφάσισα να ακυρώσω μία. Οι παίκτες μου είναι άνθρωποι".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ