ΤΣΕΛΣΙ

Φάμπρεγας: "Το ποδόσφαιρο είναι γ@μημεν@ απίστευτο"

Chelsea's manager Antonio Conte hugs Chelsea's Cesc Fabregas, right, and Chelsea's Diego Costa, left, at the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Middlesbrough at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 8, 2017. Chelsea won the match 3-0. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's manager Antonio Conte hugs Chelsea's Cesc Fabregas, right, and Chelsea's Diego Costa, left, at the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Middlesbrough at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 8, 2017. Chelsea won the match 3-0. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Απίστευτη χαρά από τους παίκτες της Τσέλσι για την κατάκτηση του έκτου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας, κάτι που αποτυπώθηκε στους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών και στις δηλώσεις τους.

Η Τσέλσι κατέκτησε το έκτο πρωτάθλημα στην ιστορία της, νικώντας 1-0 την Γουέστ Μπρομ το βράδυ της Παρασκευής (12/5) εκτός έδρας και η χαρά ήταν ανείπωτη στις τάξεις των ποδοσφαιριστών για τον άθλο τους. Πέρυσι η ομάδα δεν βλεπόταν, με αποτέλεσμα να μην βγει καν στην Ευρώπη, ενώ κάποια στιγμή μέχρι που... κινδύνεψε για υποβιβασμό, ενώ φέτος έφτασε δικαιωματικά στην κορυφή.

Ο Σεσκ Φάμπρεγας, ανέφερε: "Η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Ένας παίκτης που δεν έπαιζε πολύ, σκόραρε το γκολ για το πρωτάθλημα. Το ποδόσφαιρο είναι γ@μημεν@ απίστευτο".

Ο Γκάρι Κέιχιλ, είπε με τη σειρά του: "Είναι στιγμές για να πανηγυρίσουμε. Δουλέψαμε πολύ σκληρά στη σεζόν για να φτάσουμε ως εδώ. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα στο ποδόσφαιρο. Ο κόσμος μάς είχε ξεγράψει και αυτή η εξέλιξη τους έκανε να σωπάσουν. Ακόμη ένα πρωτάθλημα στην τροπαιοθήκη".

Ο Τζον Τέρι, ο οποίος έγινε ο πρώτος αρχηγός με πέντε πρωταθλήματα Αγγλίας, σχολίασε: "Αυτά τα παιδιά ήταν στο γήπεδο βδομάδα παρά βδομάδα. Είναι μεγάλη χαρά να κάθεσαι και να το παρακολουθείς από άλλη οπτική γωνία. Το ότι ήμασταν 'ένα' φάνηκε από την πρώτη ημέρα".

Ο Νταβίντ Λουίζ, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς αυτός είναι ο πρώτος μου τίτλος στην Premier League. Όταν αποφάσισα να επιστρέψω, ονειρευόμουν να κερδίσω τον τίτλο και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Στον προπονητή αρέσει να δουλεύει σκληρά κάθε ημέρα και με πάθος. Είμαι χαρούμενος για εκείνον. Εγώ θέλω το κρεβάτι μου και να πέσω για ύπνο".

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ