ΤΣΕΛΣΙ

Έστεψαν Βασιλιά τον Κόντε οι φίλοι της Τσέλσι

Chelsea's manager Antonio Conte laughs as he holds a toy crown after the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 15, 2017. Chelsea won the match 4-3. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's manager Antonio Conte laughs as he holds a toy crown after the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 15, 2017. Chelsea won the match 4-3. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Αντόνιο Κόντε εθεάθη στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου να κρατά ένα στέμμα και η Τσέλσι με ένα βίντεο μας έδειξε πως βρέθηκε αυτό στα χέρια του Ιταλού κόουτς. (VIDEO)

Η Τσέλσι έχει εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος από την Παρασκευή (12/5), ωστόσο ο αγώνας της Δευτέρας (15/5) με την Γουότφορντ μετατράπηκε σε μία άτυπη φιέστα. Οι "μπλε" επιβλήθηκαν με 4-3 και μετά στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι αποθέωσης για τους πρωταθλητές.

Ένας από εκείνους που αποθεώθηκαν περισσότερο ήταν φυσικά ο Αντόνιο Κόντε.

Ο Ιταλός προπονητής έχει λατρευτεί ήδη από τους φίλους της Τσέλσι και έχει αποκτήσει το δικό του σύνθημα. Την ώρα λοιπόν του γύρου θριάμβου βρέθηκε στα χέρια του Ιταλού κόουτς ένα στέμμα! Η Τσέλσι μέσα από βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της μας έδειξε τι ακριβώς συνέβη.

Ένας φίλαθλος των "μπλε" του Λονδίνου κρατούσε ένα μικρό πλακάτ το οποίο έγραφε: "Αντόνιο έλα να πάρεις το στέμμα σου". Ο Αντόνιο Κόντε δεν το αντιλήφθηκε και συνέχισε τη βόλτα του στον αγωνιστικό χώρο. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον Ακέ. Ο 22χρονος Ολλανδός πήγε και το πήρε από την εξέδρα και το φόρεσε στον Ιταλό ο οποίος ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε το βίντεο της Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Τσέλσι
Οι πανηγυρισμοί του "ιπτάμενου" Κόντε και της Τσέλσι για το πρωτάθλημα
Τα μυθικά επιτεύγματα των Κόντε και Καντέ!
Την έστησαν στον Κόντε και τον έλουσαν με σαμπάνια στα αποδυτήρια!
Βγήκαν στους δρόμους του Λονδίνου οι φίλοι της Τσέλσι!
Ο "Σούπερμαν" Καντέ
Ο Κόντε επιβεβαίωσε ότι συνεχίζει στην Τσέλσι

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ