ΤΣΕΛΣΙ

Επιβεβαίωση Μουρίνιο για Ντρογκμπά

Επιβεβαίωση Μουρίνιο για Ντρογκμπά

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Πορτογάλος κόουτς με δηλώσεις του.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν αρκετά αποκαλυπτικός σε δηλώσεις του σχετικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ντιντιέ Ντρογκμπά, αποκαλύπτοντας ότι τον έχει στη λίστα του για την ομάδα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

"Θέλουμε να κερδίζουμε αγώνες και τίτλους και ο Ντιντιέ είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Ευρώπης και ακόμα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της Premier League. Το σκεφτόμαστε αυτό όχι με συναισθηματικό τρόπο.

Αν γυρίσει δεν θα είναι επειδή είναι ο Ντιντιέ ή επειδή σκόραρε το πιο σημαντικό γκολ στην ιστορία της Τσέλσι ή επειδή, όπως διάβασα κάπου, χρειάζομαι ένα βοηθό.

Όχι. Αν τον φέρω πίσω, μια απόφαση που πρέπει να παρθεί γρήγορα γιατί θέλω να "κλείσω" τα αποδυτήρια, είναι επειδή είναι ένας παίκτης που έχει την ποιότητα να κάνει την ομάδα πιο δυνατή. Εμείς νιώθουμε ότι ο Ντρογκμπά μας ανήκει. Αν θα έρθει για έναν χρόνο ως παίκτης η περισσότερο; Θα δούμε", είπε για τον Αφρικανό επιθετικό ο Πορτογάλος κόουτς.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ