ΤΣΕΛΣΙ

Επίσημο: Στην Τσέλσι ο Ρίντιγκερ

Επίσημο: Στην Τσέλσι ο Ρίντιγκερ

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντόνιο Ρίντιγκερ απ' τη Ρόμα έναντι 35.000.000 ευρώ, με τον Γερμανό στόπερ να υπογράφει συμβόλαιο πέντε ετών με τους Λονδρέζους.

Παίκτης της Τσέλσι με κάθε επισημότητα είναι ο Αντόνιο Ρίντιγκερ. Ο Γερμανός στόπερ ταξίδεψε στο Λονδίνο το πρωί της Κυριακής (09/07), πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του, με τους "μπλε" να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι Λονδρέζοι κατέβαλαν 35.000.000 ευρώ στη Ρόμα για χάρη του, ενώ το κόστος της μεταγραφής μπορεί να αγγίξει και τα 40.000.000 ευρώ, αν συνυπολογίσουμε και τα μπόνους επίτευξης στόχων. Ο Ρίντιγκερ αποτελούσε τρίτη επιλογή για τον Αντόνιο Κόντε, πίσω απ' τους Βίρχιλ φαν Ντάικ και Λεονάρντο Μπονούτσι, οι περιπτώσεις των οποίων αποδείχθηκαν ιδιαίτερα δύσκολες.

Την περυσινή σεζόν ο 24χρονος αμυντικός πραγματοποίησε 35 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις με τους "τζαλορόσι", έχοντας ένα γκολ και τέσσερις ασίστ. Παράλληλα, είναι διεθνής 17 φορές με τη Γερμανία.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ