ΤΣΕΛΣΙ

Επίσημο: στην Τσέλσι ο Καντέ!

Επίσημο: στην Τσέλσι ο Καντέ!

Σε μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές του καλοκαιριού προχώρησε η Τσέλσι, κάνοντας δικό της για τα επόμενα πέντε χρόνια τον Εν'Γκολό Καντέ!

Μετά τον Μισί Μπατσουαγί, ο Εν'Γκολό Καντέ γίνεται το δεύτερο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι επί εποχής Αντόνιο Κόντε, με τους Λονδρέζους να αποκτούν τον Γάλλο διεθνή αμυντικό μέσο από την Λέστερ για τα επόμενα πέντε χρόνια δαπανώντας 30.000.000 λιρες (36.000.000 ευρώ).

"Είμαι τόσο χαρούμενος που υπέγραψα για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επικύρωση της συμφωνίας ο 25χρονος άσος, και συνέχισε:

Επίσημο: στην Τσέλσι ο Καντέ!

"Η ευκαιρία να δουλέψω με τον Αντόνιο Κόντε, έναν εξαιρετικό προπονητή, και μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο ήταν πολύ καλή για να την απορρίψω. Η πρώτη μου χρονιά στο αγγλικό ποδόσφαιρο ήταν πολύ ξεχωριστή και τώρα ελπίζω να πετύχω ακόμα περισσότερα στην παρουσία μου στην Τσέλσι.

Ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες και να βοηθήσω τον σύλλογο να έχει πολλές επιτυχίες".

Υπενθυμίζεται πως η Λέστερ απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τον Καντέ από την Καέν, με τον Γάλλο μέσο να αποτελεί έναν από τους ακρογωναίους λίθους της ομάδας του Κλάουντιο Ρανιέρι στην τρελή της πορεία μέχρι την κατακτηση του τίτλου της Premier League.

Οι ανακοινώσεις των Τσέλσι & Λέστερ για τη μεταγραφή Καντέ μέσω Twitter:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ