ΤΣΕΛΣΙ

Επέστρεψε στην Τσέλσι ο Ντρογκμπά

Επέστρεψε στην Τσέλσι ο Ντρογκμπά

Τη φανέλα των Λονδρέζων θα φορέσει και πάλι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Παίκτης της Τσέλσι και πάλι μετά από δύο χρόνια είναι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά Ο Ιβοριανός, ο οποίος δοκίμασε αρχικά την τύχη του στην Κίνα και μετά στην Τουρκία, έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατάσαράι και πείστηκε να παίξει ξανά υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η ανακοίνωση των "μπλε" αναφέρει: " Η Τσέλσι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο επιθετικός έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο".

"Ήταν μία εύκολη απόφαση. Δεν μπορούσα να απορρίψω την ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με τον Ζοζέ. Ο καθένας γνωρίζει την εξαιρετική σχέση που έχω με τον σύλλογο και πάντα ένιωθα σπίτι μου εδώ. Εξακολουθώ να θέλω να νικάω και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου" δήλωσε ο 36χρονος.

Από την πλευρά του ο Μουρίνιο είπε: "Έρχεται επειδή είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη. Γνωρίζω την προσωπικότητά του και πως δεν θα προστατεύεται λόγω όσων έχει καταφέρει στο παρελθόν με τον σύλλογο. Έρχεται με τη νοοτροπία να κάνει ακόμα περισσότερα".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ