ΤΣΕΛΣΙ

Εκτός ο Ντιέγκο Κόστα λόγω καυγά με τον Κόντε

Εκτός ο Ντιέγκο Κόστα λόγω καυγά με τον Κόντε

Ο Ντιέγκο Κόστα δεν είναι στην αποστολή της Τσέλσι για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λέστερ και σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ ο λόγος είναι ένας καυγάς με τον τεχνικό των "μπλε", Αντόνιο Κόντε.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ακόμη και σε αυτές που η ομάδα οδηγεί την κούρσα της Premier League και ο ποδοσφαιριστής είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Ντιέγκο Κόστα είχε μια έντονη συζήτηση με τον προπονητή του, Αντόνιο Κόντε, με αντικείμενο την κατάσταση του Βραζιλιάνου στην καταγωγή - αλλά διεθνούς με την εθνική Ισπανίας - επιθετικού, όπως αναφέρει η "Daily Mail".

Μάλιστα, η βρετανική ιστοσελίδα θέτει σε αμφιβολία το μέλλον του Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι (εδώ και τρεις ημέρες δεν προπονείται με την ομάδα) και τονίζει ότι υπάρχει διαφωνία με τον Ιταλό τεχνικό ως προς έναν τραυματισμό από τον οποίον ταλαιπωρείται ο ποδοσφαιριστής. Ουσιαστικά το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Λονδίνου δεν πείθεται για τις ενοχλήσεις που επικαλείται ο Ντιέγκο Κόστα, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο ίδιος έχει πρόβλημα με τις πρακτικές που ακολουθούνται από τους γιατρούς.

Όπως και να έχει, δεν είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τη Λέστερ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Premier League.

Σύμφωνα με το "Sportsmail" ο πανίσχυρος Πορτογάλος ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες, εξετάζει την πιθανή μετακόμισή του στην Κίνα, δημοφιλή ποδοσφαιρικό προορισμό εσχάτως. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η επιθυμία της Τσέλσι είναι να μην πουλήσει τον ποδοσφαιριστή.

Και μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ντιέγκο Κόστα είναι η Shanghai Shenhua του Γκουστάβο Πογέτ.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα από τη Σανγκάη απέκτησε πρόσφατα των Κάρλος Τέβες, ο οποίος θα λαμβάνει 38.000.000 ευρώ ετησίως.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ