ΤΣΕΛΣΙ

Εκτός για ένα μήνα ο Μοράτα

Chelsea's Alvaro Morata gestures after a tackle by Arsenal's Nacho Monreal, rear, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Sept. 17, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Alvaro Morata gestures after a tackle by Arsenal's Nacho Monreal, rear, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Sept. 17, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Άλβαρο Μοράτα αποχώρησε τραυματίας απ' το ντέρμπι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε, έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός για ένα μήνα.

Εκτός για ένα μήνα θα μείνει ο Άλβαρο Μοράτα, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Τσέλσι. Ο Ισπανός επιθετικός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση των "μπλε" με την Μάντσεστερ Σίτι και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο.

Αυτό σημαίνει πως ο 24χρονος στράικερ θα απουσιάσει απ' τους αγώνες της Ισπανίας με Αλβανία και Ισραήλ για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Παράλληλα, ο Αντόνιο Κοντέ δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τις αναμετρήσεις με Κρίσταλ Πάλας (14/10), Γουότφορντ (21/10) και Μπόρνμουθ (28/10) για το πρωτάθλημα, Έβερτον (25/10) για το League Cup, καθώς κι από αυτή με τη Ρόμα (18/10) για το Champions League.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ