ΤΣΕΛΣΙ

Εκτός για ακόμα ένα μήνα ο Νταβίντ Λουίζ

Εκτός για ακόμα ένα μήνα ο Νταβίντ Λουίζ
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Πλήγμα για την Τσέλσι, καθώς όπως έγινε γνωστό ο Νταβίντ Λουίζ θα απουσιάσει για ακόμα έναν μήνα από τη δράση, λόγω προβλήματος τραυματισμού σε γόνατο και αστράγαλο.

Αγώνα δρόμου θα χρειαστεί να κάνει ο Νταβίντ Λουίζ για να προλάβει το υπόλοιπο της σεζόν, αφού όπως έγινε γνωστό ο Βραζιλιάνος θα απουσιάσει για ακόμα έναν μήνα από τις υποχρεώσεις της Τσέλσι.

Ο 30χρονος αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο για πάνω από ένα χρόνο, το οποίο αποκόμισε από χτύπημα του Σέρχιο Αγκουέρο τον Δεκέμβριο του 2016, στη νίκη της Τσέλσι με 3-1 επί της Σίτι. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, έχει επισκεφτεί ειδικό γιατρό στη Βαρκελώνη αρκετές φορές, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει αρχίσει ως βασικός μόλις τέσσερις φορές φέτος, με τελευταία στις 5 Φεβρουαρίου, στην εκτός έδρας ήττα της Τσέλσι με 4-1 από τη Γουότφορντ.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, δείχνει να προτιμάει τον Αντρέας Κρίστενσεν ως βασικό στόπερ για την αμυντική γραμμή των "μπλε", ωστόσο ο Λουίζ θα μπορούσε να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος μιας και ο Δανός έχει υποπέσει σε αρκετά λάθη στα τελευταία τρία παιχνίδια των Λονδρέζων.

Ο Λουίζ αναμένεται να χάσει τη ρεβάνς στις 14 Μαρτίου για τους "16" του Champions League με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα καθώς και τον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με αντίπαλο τη Λέστερ, τέσσερις ημέρες μετά.

Τέλος, ακόμα και αν καταφέρει να επιστρέψει στις προπονήσεις για το ματς με τη Γουέστ Χαμ στις 8 Απριλίου για την 33η αγωνιστική της Premier League, είναι αμφίβολο το κατά πόσο θα βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση για να βοηθήσει την ομάδα του, στην προσπάθειά της να τερματίσει στην πρώτη 4αδα και να πάρει το εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ