ΤΣΕΛΣΙ

"Εξετάζει" Παστόρε η Τσέλσι

"Εξετάζει" Παστόρε η Τσέλσι

Το όνομα του Χαβιέρ Παστόρε φαίνεται ότι θα απασχολήσει την Τσέλσι στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Ο Αντόνιο Κόντε έχει αποφασίσει ότι θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή κι ο Αργεντινός είναι ο νούμερο ένα στόχος.

Ο Χαβιέρ Παστόρε είναι σύμφωνα με την " Daily Mail" ο ποδοσφαιριστής που επιθυμεί ο Αντόνιο Κόντε, έτσι ώστε να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Τσέλσι, έπειτα απ' την απόφαση για αποχώρηση του Σεσκ Φάμπρεγας.

Όπως είναι γνωστό, ο Φάμπρεγας δεν υπολογίζεται απ' τον Ιταλό τεχνικό και το επικρατέστερο σενάριο είναι να δοθεί δανεικός τον προσεχή Ιανουάριο. Μάλιστα, η πρώτη επιλογή του 47χρονου τεχνικού είναι ο Χαβιέρ Παστόρε, ο οποίος αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι η υπόθεση του Αργεντινού, μιας και δεσμεύεται με την ομάδα του Παρισιού έως το καλοκαίρι του 2019. Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ο 27χρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε έξι αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μετρά ένα γκολ και δύο ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πιο παραγωγική του σεζόν στην Παρί καταγράφεται τη σεζόν 2011/12, όπου συμμετείχε σε 43 ματς, σκόραρε 16 φορές, ενώ μοίρασε οκτώ τελικές πάσες στους συμπαίκτες του.

Επιπλέον, δεύτερος στη λίστα του Κόντε είναι ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Ίντερ απ' τον Ιανουάριο του 2015, ερχόμενος απ' την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πάντως κι αυτός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Κάτι που κάνει δύσκολη κι αυτή την περίπτωση.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ