ΤΣΕΛΣΙ

Είπε "όχι" στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Φιλίπε Λουίζ

Είπε "όχι" στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Φιλίπε Λουίζ

Σύμφωνα με τη Marca, ο αριστερός μπακ της Τσέλσι, Φιλίπε Λουίζ, αρνήθηκε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την Τσέλσι και στην Ισπανία θα γυρνούσε μονάχα για την Ατλέτικο.

Ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι" ήταν η απάντηση του Φιλίπε Λουίζ στην πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για να ενταχθεί στο ρόστερ της αυτό το καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει την Τσέλσι και όπως αναφέρει η "Marca", θα επέστρεφε στην ισπανική πρωτεύουσα μονάχα για λογαριασμό της συμπολίτισσας, Ατλέτικο.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι "μπλάνκος" γνωρίζουν καλά πως ο Ισπανός αμυντικός δεν έχει παίξει μεγάλο ρόλο στο βαθμό που θα ήθελε στο Λονδίνο, γι' αυτό και επιχείρησαν να τον δελεάσουν και να τον φέρουν στην ομάδα.

Ο ίδιος ο παίκτης αρνήθηκε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις ή έστω να σκεφτεί να γυρίσει στη Μαδρίτη για άλλο σύλλογο πέρα από τους "ροχιμπλάνκος". Θυμίζουμε πως η Τσέλσι δαπάνησε αρκετά εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, προκειμένου να κλείσει τον 29χρονο για τρία χρόνια.

Ο Λουίζ αυτές τις ημέρες βρίσκεται με την εθνική του ομάδα και προετοιμάζεται για το Copa America που ξεκινάει σε λίγες ημέρες στη Χιλή.

Είπε "όχι" στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Φιλίπε Λουίζ
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ