ΤΣΕΛΣΙ

Δυσοίωνο το μέλλον του Κόντε, αλλά δεν ανησυχεί

Chelsea head coach Antonio Conte reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Κόντε (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Γουότφορντ διέλυσε την Τσέλσι με 4-1 και το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο είναι αβέβαιο, αν και ο ίδιος δεν ανησυχεί.

Η κατάσταση για τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι είναι πιο οριακή από ποτέ. Η συντριβή με 4-1 από τη Γουότφορντ των Καρνέζη και Χολέμπας, πιθανότατα φέρνει εξελίξεις στους Λονδρέζους και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για τον Ιταλό προπονητή της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η απόλυσή είναι πολύ πιθανό να συμβεί άμεσα, αν και ο ίδιος δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα, έχοντας καθαρή τη συνείδησή του. Ουσιαστικά, αφήνει τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να ενεργήσει όπως ο ίδιος θέλει.

"Δεν ανησυχώ και δεν φοβάμαι για τη θέση μου. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα και δίνω το 120% των δυνάμεών μου. Εντάξει; Αν αυτό είναι αρκετό, τότε όλα είναι καλά. Αν δεν είναι αρκετό, τότε η ομάδα μπορεί να αποφασίσει κάτι άλλο. Εγώ δεν ανησυχώ

Αύριο είναι μια άλλη ημέρα. Εγώ μπορεί να είμαι προπονητής στην Τσέλσι, μπορεί και όχι. Ποιο είναι το πρόβλημα; Η ψυχή μου είναι ήσυχη. Προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό. Αν δεν φτάνει αυτό, τότε η ομάδα ας αποφασίσει. Η ζωή συνεχίζεται", ανέφερε ο Κόντε.

Να πούμε πως η Τσέλσι βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 50 βαθμούς, 19 λιγότερους από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και έναν παραπάνω από τη συμπολίτισσα, Τότεναμ.

AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ