ΤΣΕΛΣΙ

Διαψεύδει η Τσέλσι τα περί δυσαρέσκειας Κόντε

Chelsea's manager Antonio Conte laughs as he holds a toy crown after the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 15, 2017. Chelsea won the match 4-3. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's manager Antonio Conte laughs as he holds a toy crown after the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 15, 2017. Chelsea won the match 4-3. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Χαρούμενος στην Τσέλσι είναι ο Αντόνιο Κόντε, παρά τα πρωινά δημοσιεύματα (16/6) που ανέφεραν ότι υπάρχει δυσαρέσκεια από πλευράς Ιταλού για τη μη κινητικότητα των "μπλε" στις μετεγγραφές.

Πολλά δημοσιεύματα του Τύπου ανέφεραν το πρωί της Παρασκευής (16/6) ότι ο Αντόνιο Κόντε είναι δυσαρεστημένος με την διοίκηση της Τσέλσι για το ότι δεν υπάρχει κινητικότητα στις μετεγγραφές, ενώ στην Βρετανία έγραφαν ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς εμφανίζεται δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι ο Ιταλός κόουτς έθεσε εξαρχής εκτός πλάνων για τη νέα χρονιά τον Ντιέγκο Κόστα, χωρίς να έχει υπάρξει από πριν κάποια μεταξύ τους επικοινωνία.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Τσέλσι σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα, ώστε να σβήσει την φωτιά που πήγε ν' ανάψει. Το "Sky Sports" ήρθε σε επικοινωνία με του ανθρώπους των πρωταθλητών Αγγλίας, οι οποίοι επεσήμαναν ότι ο Ιταλός κόουτς είναι χαρούμενος, βρίσκεται σε διακοπές και θα επιστρέψει την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου για να ξεκινήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία. Θυμίζουμε πως ο Κόντε έχει άλλα δύο χρόνια συμβολαίου με τους Λονδρέζους.

AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ