ΤΣΕΛΣΙ

Δηλώνει αθώος ο Ντιέγκο Κόστα

Δηλώνει αθώος ο Ντιέγκο Κόστα

Ο Ντιέγκο Κόστα κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι και τρεις αγωνιστικές για το χτύπημά του στον Εμρέ Τζαν όμως ο ίδιος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες περί βίαιης συμπεριφοράς.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο (31/1) την Μάντσεστερ Σίτι αλλά αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να παραταχθεί στο ντέρμπι κορυφής της Premier League χωρίς τον βασικό της φορ και πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα, Ντιέγκο Κόστα.

Αιτία το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος άσος πάτησε το πόδι του Εμρέ Τζαν κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού του League Cup Λίβερπουλ-Τσέλσι, με την πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ομοσπονδίας να του απαγγέλει κατηγορίες -θεωρώντας πως χτύπησε με πρόθεση- και σε περίπτωση που κριθεί ενοχός θα χάσει τα ερχόμενα τρια ματς των Λονδρέζων.

Δηλώνει αθώος ο Ντιέγκο Κόστα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των αγγλικών ΜΜΕ, ο Ντιέγκο Κόστα δεν θα αποδεχτεί τις κατηγορίες και θα δηλώσει αθώος, με τον Γκάρι Νέβιλ να εκφράζει την άποψη μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως δύσκολα θα τιμωρηθεί ο παίκτης.

"Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Κόστα θα αποφύγει τις κατηγορίες. Αδύνατο να αποδειχτεί πως το ήθελε αφού δεν κοίταζε τον παίκτη", έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ