ΤΣΕΛΣΙ

Δεν το κουνάει από την Τσέλσι ο Φάμπρεγας

Δεν το κουνάει από την Τσέλσι ο Φάμπρεγας
Φάμπρεγας © GETTY IMAGES

Ο Σεσκ Φάμπρεγας έβαλε τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την Τσέλσι, ενώ διέψευσε όσους λένε πως οι σχέσεις του με τον Κόντε είναι κακές.

Ένα παιχνίδι βασικός και σε ένα ακόμα πέρασε ως αλλαγή για 12 λεπτά. Αυτός είναι ο χρόνος συμμετοχής του Σεσκ Φάμπρεγας στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν με την Τσέλσι και ήδη δημοσιεύματα από την Αγγλία και την Ισπανία τον θέλουν να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τους "μπλε".

Ο ίδιος όμως φρόντισε να βάλει φρένο στις φήμες με τοποθέτηση του στο twitter. Εκεί ξεκαθάρισε πως όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα με τον Αντόνιο Κόντε, αλλά θα παλέψει για να κερδίσει μία θέση στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι.

"Παρά τα όσα λέγονται οι σχέση μου με τον προπονητή μου είναι καλή και μου ξεκαθάρισε πως δεν φεύγω", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Μου είπε πως με υπολογίζει και θα συνεχίσω να παλεύω για να είμαι έτοιμος όποτε με χρειαστεί. Το μυαλό μου βρίσκεται στην Τσέλσι και στόχος μου είναι να βοηθήσει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια".

Ισπανοί και Άγγλοι πάντως επιμένουν πως αν έρθει κάποια πρόταση μέχρι το τέλος Αυγούστου, τότε θα γίνει προσπάθεια να παραχωρηθεί.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ