ΤΣΕΛΣΙ

Δεν θέλει να ακούει για κρίση στην Τσέλσι ο Κόντε

Chelsea's manager Antonio Conte follows the action during the English Premier League soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Aug. 27, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's manager Antonio Conte follows the action during the English Premier League soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Aug. 27, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Αντόνιο Κόντε δεν θέλει ούτε να ακούει τη λέξη "κρίση" και όταν δέχτηκε ερώτηση μετά το 4-0 επί της Μπράιτον, έδωσε τη δική του απάντηση για την αγωνιστική κατάσταση της Τσέλσι.

Η Τσέλσι νίκησε 4-0 τη Μπράιτον εκτός έδρας και όταν ο Αντόνιο Κόντε ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το αν υπάρχει κρίση στην ομάδα του, απάντησε σε αυστηρό τόνο.

"Όποιος το είπε αυτό θα πρέπει να κοιτάζει τα στατιστικά. Είμαστε αήττητοι εδώ και 12 αγώνες. Είναι φυσιολογικό τα ΜΜΕ να προσπαθούν να βρίσκουν τα αρνητικά και να μην βλέπουν τα θετικά. Όμως αυτή η ομάδα, με πολλά προβλήματα είναι αήττητη εδώ και 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτό σημαίνει πως έχουμε καλή απόδοση ενώ σήμερα δεν είχαμε τους Φάμπρεγας, Ντρίνκγουοτερ, Κουρτουά που ήταν τραυματίες και τους τιμωρημένους Πέδρο και Μοράτα. Παρόλα αυτά, πήραμε τη νίκη με 4-0.

Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι ο κάθε παίκτης δικαιούται την ευκαιρία του και ότι όλοι πρέπει να δίνουν μάχη για να παίζουν. Γενικά είμαι χαρούμενος από την απάντηση που έδωσαν οι παίκτες μου", ανέφερε ο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ