ΤΣΕΛΣΙ

Αζάρ: "Θέλω να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο"

Αζάρ: "Θέλω να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο"

Σε δηλώσεις του μετά το ματς κόντρα στην Έβερτον (5-0), ο Εντέν Αζάρ αναφέρθηκε στην κακή περσινή σεζόν για τον ίδιο, αλλά και στους ατομικούς στόχους του.

Αισιόδοξος για τη συνέχεια της καριέρας του εμφανίστηκε ο Εντέν Αζάρ, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά την αναμέτρηση της Τσέλσι απέναντι στην Έβερτον (5-0).

Ο Βέλγος επιθετικός σημείωσε δύο τέρματα στην εμφατική νίκη των Λονδρέζων και δείχνει να έχει ξαναβρεί τον εαυτό του υπό την καθοδήγηση του Αντόνιο Κόντε.

Στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στην κακή περσινή σεζόν, αλλά και στη μη ένταξή του στη λίστα για τη "Χρυσή Μπάλα": "Η περσινή σεζόν δεν ήταν καλή για μένα, άρα ήταν φυσιολογικό να μην είμαι στη λίστα. Επιθυμώ να επιστρέψω στις καλές εμφανίσεις και να επανέλθω. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί".

Βέβαια, ο 25χρονος επιθετικός είναι απαιτητικός, μιας κι επιθυμεί να γίνει ένας απ' τους πέντε καλύτερους του κόσμου: "Δεν θέλω να είμαι στους 23 καλύτερους, αλλά επιθυμώ να είμαι ένας απ' τους πέντε της κορυφής. Ναι, επιθυμώ να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο".

Επιπλέον, ρωτήθηκε και για τον νέο προπονητή της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε: "Δεν έχει διαφοροποιήσει πολλά στην ομάδα. Αν μιλάμε για το αν έχει αλλάξει κάτι στο παιχνίδι μου, τότε αυτό που αλλάζει είναι πως έχω περισσότερη ελευθερία με ή χωρίς την μπάλα".

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αζάρ έχει ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή σεζόν. Μέχρι σήμερα έχει σκοράρει επτά φορές, ενώ τα τελευταία πέντε τέρματα τα σημείωσε στις τελευταίες τέσσερις εμφανίσεις.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ