ΤΣΕΛΣΙ

Αζάρ: "Αν η Ρεάλ θέλει να με αγοράσει, ξέρει τι πρέπει να κάνει"

Belgium's Eden Hazard, right, lunges for the ball against Panama's Gabriel Gomez during the group G match between Belgium and Panama at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Belgium's Eden Hazard, right, lunges for the ball against Panama's Gabriel Gomez during the group G match between Belgium and Panama at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Ο Εντέν Αζάρ επανέλαβε πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως θα πάρει τις αποφάσεις του όταν μάθει ποιο είναι το πλάνο της Τσέλσι για προπονητή και μεταγραφές τη νέα σεζόν.

Ο Βέλγος play maker βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και μετά από σχετική ερώτηση για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε πως είναι συγκεντρωμένος στο τουρνουά.

Ο Αζάρ έχει πρόταση από την Τσέλσι για νέο συμβόλαιο (η τρέχουσα συμφωνία με τους "μπλε" του Λονδίνου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2020) με απολαβές 300 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, ωστόσο δεν έχει απαντήσει καθώς θέλει πρώτα να μάθει πώς σκοπεύει να κινηθεί ο αγγλικός σύλλογος στο θέμα προπονητή (φευγάτος ο Κόντε) και μεταγραφών.

"Δεν θέλω να μιλήσω για τα μεταγραφικά σενάρια τώρα. Έχω ερωτηθεί τόσες πολλές φορές γι' αυτό. Είμαι συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έχω ήδη πει, πως έχω κατακτήσει τα πάντα στο Λονδίνο εκτός από το Champions League. Αν η καριέρα μου βρίσκεται σε αυτό το σημείο, είναι χάρη στην Τσέλσι.

Θα ήταν εύκολο να πω 'φεύγω γιατί έχω κάνει τα πάντα'. Γι' αυτό πριν από οτιδήποτε άλλο θα ήθελα πολύ να ξέρω τι θα συμβεί στον σύλλογο τη νέα σεζόν. Περιμένω να δω αν θα μείνει ή θα φύγει ο κόουτς.

Αν μείνω, θα είναι γιατί η ομάδα θα είναι καλύτερη από τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Δεν θέλω να μείνω αν είμαστε χειρότεροι. Η Ρεάλ Μαδρίτης σίγουρα μπορεί να με ενδιαφέρει, όλοι το γνωρίζουν αυτό.

Αλλά αν αύριο αυτός ο σύλλογος δεν με θέλει, δεν θα συζητάμε άλλο γι' αυτό. Αν θέλουν να με αγοράσουν, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα πρότζεκτ. Έχω ακόμη ένα τέτοιο στην Τσέλσι. Αν παίξω καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όλα θα είναι πιο εύκολα", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Βέλγος.

Ο Εντέν Αζάρ σε δηλώσεις του στο πρόσφατο παρελθόν είχε δηλώσει πως θα ήταν ονειρικό να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν, που όμως παραιτήθηκε μετά την κατάκτηση του τρίτου σερί Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη θέση του ανέλαβε ο Τζούλεν Λοπετέγκι, που θα αποφασίσει και για τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους των "μερένγκες".

AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ