ΤΣΕΛΣΙ

Αυτοί ακούγονται ως διάδοχοι του Κόντε στην Τσέλσι

Chelsea's Willian walks towards Chelsea head coach Antonio Conte, left, at the end of the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Κόντε, Ουίλιαν (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Mirror παρουσίασε ένα κατάλογο με έξι ονόματα που εξετάζουν οι υπεύθυνοι της Τσέλσι ως υποψήφια για τη θέση του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος μετράει αντίστροφα στον πάγκο των "μπλε" του Λονδίνου.

Η Τότεναμ πέρασε θριαμβευτικά από το "Στάμφορντ Μπριτζ", νικώντας 3-1 την Τσέλσι. Ο Αντόνιο Κόντε αντιλαμβάνεται πως μετράει μέρες στον πάγκο της ομάδας και τα ΜΜΕ της Αγγλίας θεωρούν βέβαιη την αποχώρησή του.

Η Mirror παρουσίασε ένα κατάλογο με έξι ονόματα που εξετάζουν οι διοικούντες, για την διαδοχή του Ιταλού προπονητή, με δύο από αυτούς να βρίσκονται τώρα σε πάγκο ομάδας.

Οι Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (Γιουβέντους), Μπρένταν Ρότζερς (Σέλτικ), Λουίς Ενρίκε (-), Τόμας Τούχελ (-), Κάρλο Αντσελότι (-) και Φρανκ Λάμπαρντ (-) είναι οι έξι υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία των περσινών πρωταθλητών Αγγλίας.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ