ΤΣΕΛΣΙ

Άσχημα νέα για Κουρτουά στην Τσέλσι

Άσχημα νέα για Κουρτουά στην Τσέλσι

Ο τραυματισμός του Τιμπό Κουρτουά στην προπόνηση προκαλεί πονοκεφάλους στον Ζοζέ Μουρίνιο. Δείτε πόσο διάστημα αναμένεται να μείνει εκτός δράσης.

Τα μαντάτα για τον Τιμπό Κουρτουά τα λες και μαύρα. Ο Βέλγος πορτιέρε της Τσέλσι τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια προπόνησης των "μπλε" και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον δύο μηνών. Υπάρχουν φόβοι μάλιστα ότι αυτό το διάστημα μπορεί να είναι και μεγαλύτερο!

Μέσα στην ημέρα θα υπάρχουν νεώτερα για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Τσέλσι ο οποίος χτύπησε στην πρώτη προπόνηση μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις με το Βέλγιο. Μοιάζει μει... ειρωνεία, καθώς η αγωνία όλων των τεχνικών όταν οι παίκτες τους φεύγουν για τις εθνικές, είναι να επιστρέψουν υγιείς.

Ο Κουρτούα γύρισε μια χαρά και έπαθε τη ζημιά με τους "μπλε". Ένας τραυματισμός ο οποίος ανοίγει τον δρόμο στον Ασμίρ Μπέγκοβιτς. Ο 28χρονος Βόσνιος κίπερ, που πήγε φέτος στο Λονδίνο από την Στόουκ έναντι 8.000.000 λιρών, θα κληθεί να καλύψει το κενό του Βέλγου.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ