ΤΣΕΛΣΙ

Αποθέωση και "πλάκα" από Μουρίνιο για Τζέραρντ!

Αποθέωση και "πλάκα" από Μουρίνιο για Τζέραρντ!
© IAN HODGSON

Ρεσιτάλ από τον Ζοζέ Μουρίνιο στο Λίβερπουλ-Τσέλσι καθώς την ώρα της αλλαγής του Στίβεν Τζέραρντ χειροκρότησε και έδωσε το χέρι του στον αρχηγό της Λίβερπουλ! Ποια σούπερ ατάκα του αφιέρωσε μετά!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν είναι κάποιος "χθεσινός" στο χώρο του ποδοσφαίρο και δη του αγγλικού (αυτή είναι άλλωστε η 5η του συνολικά σεζόν στην Τσέλσι) και ξέρει όσο ελάχιστοι να αναγνωρίζουν τις σταθερές αξίες και να αποδίδουν τον ανάλογο σεβασμό.

Αυτό ακριβώς έκανε και στην περίπτωση του Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος διανύει τους τελευταίους του μήνες στη Λίβερπουλ μιας που το ερχόμενο καλοκαίρι θα μετακομίσει στο MLS για να συνεχίσει την καριέρα του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Αποθέωση και "πλάκα" από Μουρίνιο για Τζέραρντ!
© GETTY IMAGES

Ο αρχηγός των "κόκκινων" ήταν πολύ καλός στα 70 λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στην Τσέλσι στον πρώτο ημιτελικό League Cup των δύο ομάδων που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στο "Άνφιλντ" ( 1-1 το σκορ με τη ρεβάνς να διεξάγεται την ερχόμενη Τρίτη στο "Stamford Bridge" ) και τη στιγμή της αντικατάστασής του από τον Λαλάνα ο "Μου" έδειξε το μεγαλείο του.

Πρώτα χειροκροτήσε τον 34χρονο Άγγλο άσο και κατόπιν τον πλησίασε για να του σφίξει το χέρι, σε μία κίνηση που άρεσε τόσο στον κόσμο της Λίβερπουλ που είχε γεμίσει το γήπεδο όσο και στο φίλαθλο κοινό που παρακολουθούσε το ματς τηλεοπτικώς

Αποθέωση και "πλάκα" από Μουρίνιο για Τζέραρντ!
© PA

"Δεν είμαι χαρούμενος που φεύγει. Θα ήθελα η Premier League να κρατάει πάντα τους καλύτερους παίκτες. Νομίζω ότι έχει ποιότητα και με το παραπάνω για να αγωνίζεται στην Premier League.

Παρά το γεγονός ότι είναι αντίπαλός μου στο γήπεδο, αισθάνομαι άσχημα που φεύγει", δήλωσε ο Μουρίνιο μετά το τέλος του ματς μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες του "BBC".

Αποθέωση και "πλάκα" από Μουρίνιο για Τζέραρντ!

"Ήταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος", έγραφε το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ στο πλαίσιο του αγώνα με την Τσέλσι στο οποίο απεικονιζόταν ο εμβληματικός αρχηγός των "κόκκινων" με το Νο 8 στην πλάτη του

Ερωτηθείς δε για το αν θα προσπαθούσε να μεταπείσει τον Τζέραρντ ώστε να μην φύγει από τη χώρα του, ο Μουρίνιο χάρισε την ατάκα της βραδιάς λέγοντας "ή θα μπορούσαμε να τον πάρουμε δανεικό"!

Ρότζερς: "Αξίζαμε τη νίκη"

Απογοητευμένος από την ισοπαλία ο Μουρίνιο:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ