ΤΣΕΛΣΙ

Απορρίπτει την πρόταση της Τσέλσι ο Κουρτουά

Απορρίπτει την πρόταση της Τσέλσι ο Κουρτουά

Η Τσέλσι πρότεινε νέο συμβόλαιο στον Τιμπό Κουρτουά και η διαφαινόμενη αρνητική απάντηση του Βέλγου έχει ενεργοποιήσει τις μεταγραφικές "Σειρήνες".

Ο Τιμπό Κουρτουά έχει διανύσει δύο χρόνια ως βασικός τερματοφύλακας της Τσέλσι και το ότι η διοίκηση των "Μπλε" θα του πρότεινε επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, αποτελούσε δεδομένο. Το μη αναμενόμενο έχει να κάνει με τη διαφαινόμενη απόφαση του Βέλγου κίπερ να αρνηθεί την πρόταση της ομάδας του.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσίευμα της "Sun", η οποία τονίζει πως στο πίσω μέρος του μυαλού του 24χρονου βρίσκεται η προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης.

Βεβαίως, ο Κέιλορ Νάβας έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον περίγυρο των "Μερένγκες" και τα γάντια του βασικού δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση, ωστόσο ο Κουρτουά ποντάρει στο γεγονός ότι η Ρεάλ είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για τον ίδιο.

Παράλληλα, η απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στους Μαδριλένους, περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, αν και οι παράγοντες των τελευταίων έχουν εκφράσει ανοιχτά την αισιοδοξία τους ως προς το ενδεχόμενο της αθώωσής τους από το CAS.

Το συμβόλαιο του νυν τερματοφύλακα των Λονδρέζων "εκπνέει" το καλοκαίρι του 2018 και στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, τα πάντα είναι ανοιχτά όσον αφορά με το μέλλον του.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ