ΤΣΕΛΣΙ

Από τον Κουλιμπαλί στον... Μανωλά η Τσέλσι

Από τον Κουλιμπαλί στον... Μανωλά η Τσέλσι

Η Τσέλσι εισέπραξε αρνητική απάντηση από την Νάπολι στην πρότασή της για την αγορά του Κουλιμπαλί και πλέον ξαναρίχνει δίχτυα στην Ιταλία με σκοπό να πάρει τον Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα.

Ο Τζον Τέρι συμφώνησε να παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο στην Τσέλσι όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι Λονδρέζοι δεν θα κινηθούν στη θερινή μεταγραφική περίοδο για την ενίσχυσή τους στο κέντρο της άμυνας, με τον Κώστα Μανωλά να εξακολουθεί να βρίσκεται μάλιστα μέσα στις πρώτες επιλογές τους.

Από τον Κουλιμπαλί στον... Μανωλά η Τσέλσι

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Sky Sport Italia", ο Αντόνιο Κόντε εισηγήθηκε στη διοίκηση των "μπλε" την απόκτηση του διεθνούς Σενεγαλάζου στόπερ Καλιντού Κουλιμπαλί αλλά η Νάπολι ούτε που θέλησε να ακούσει την πρόταση των Λονδρέζων για τον "βράχο" της άμυνάς της και πλέον ο σύλλογος της Premier League αναζητάει άλλους στόχους από την ιταλική αγορά.

Όπως μάλιστα υποστηρίζει η "Sun", η εξέλιξη με την υπόθεση του Κουλιμπαλί έχει κάνει τους ανθρώπους της Τσέλσι να επιστρέφουν στη διεκδίκηση του Έλληνα άσου, ο οποίος δεν αποκλείεται -βάσει ρεπορτάζ- να "θυσιαστεί" προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία των "τζαλορόσι" και να μη χρειαστεί να πουληθεί κάποιος εκ των Πιάνιτς ή Ναϊνγκολάν.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ