ΤΣΕΛΣΙ

Απάντησε για το "φλερτ" με τη Ρεάλ ο Αζάρ

Απάντησε για το "φλερτ" με τη Ρεάλ ο Αζάρ

Σε δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του και τα σενάρια που τον εμπλέκουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, προχώρησε ο Εντέν Αζάρ (video).

Απάντηση για τα σενάρια που τον θέλουν αποχωρεί απ' την Τσέλσι με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης, έδωσε ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος θέλησε να σχολιάσει με χιουμοριστικό τρόπο στην ερώτηση του δημοσιογράφου.

Όπως είναι γνωστό, ο Βέλγος αποτελεί τον Νο1 μεταγραφικό στόχο των "μερένγκες", οι οποίοι ενδέχεται να κινηθούν για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Βέβαια, όλα τα παραπάνω δεν φαίνεται να απασχολούν τον ποδοσφαιριστή των "μπλε".

Μάλιστα, εκείνος δείχνει να μένει προσηλωμένος στον στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω δηλώσεις όπου φαίνεται να αντιμετωπίζει με χιούμορ την κατάσταση.

"Θέλεις να με μπλέξεις σε μπελάδες με αυτή την ερώτηση; Όχι, δεν σκέφτομαι τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι καλά στην Τσέλσι. Θέλω να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τη φετινή σεζόν. Επίσης, έχω συμβόλαιο έως το 2020. Είμαι χαρούμενος εδώ", σημείωσε μέσα σε καλό κλίμα, βάζοντας τέλος στη φημολογία που τον θέλει να ταξιδεύει άμεσα στη Μαδρίτη.

AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ