ΤΣΕΛΣΙ

Αντσελότι και Μακελελέ για αντι-Μουρίνιο

Αντσελότι και Μακελελέ για αντι-Μουρίνιο
© PSG VIA GETTY IMAGES

Η "Daily Mail" αποκαλύπτει πως το δίδυμο των Κάρλο Αντσελότι και Κλοντ Μακελελέ θα μπορούσε να αποτελέσει δίδυμο στον πάγκο της Τσέλσι, αν δεν συνεχιστεί η συνεργασία με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Η διαδοχολογία συνεχίζεται στην Τσέλσι. Ο Ζοζέ Μουρίνιο ασφαλώς και δεν πρέπει να αισθάνεται πολύ άνετα με όσα συμβαίνουν στην ομάδα του, τα αποτελέσματα είναι τραγικά, τα αποδυτήρια έχουν χαθεί από τον έλεγχό του και τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του είναι πολλά.

Σύμφωνα με την "Daily Mail", ένα δίδυμο των Κάρλο Αντσελότι και Κλοντ Μακελελέ θα μπορούσε να αποτελέσει την διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση που εντέλει αποχωρήσει από τους Λονδρέζους ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο Ιταλός έχει θητεύσει στην ομάδα και μάλιστα είχε πάρει το νταμπλ το 2010, ενώ ο Γάλλος κάνει τα πρώτα του βήματα στους πάγκους και έχει πολυετή θητεία ως παίκτης της Τσέλσι. Εν ολίγοις, αμφότεροι γνωρίζουν άριστα το περιβάλλον της Τσέλσι.

Έχει γραφτεί αρκετές φορές ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς μετάνιωσε που απέλυσε τον Αντσελότι το 2011, ενώ ο Ιταλός έχει συνεργαστεί στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Μακελελέ, έχοντάς τον στο πλάι του ως βοηθό του, ενώ να ειπωθεί πως ο άλλοτε μέσος των "μπλε" ήταν μέχρι πριν μερικούς μήνες προπονητής στη Μπαστιά.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ