ΤΣΕΛΣΙ

Ανανεώνει ο Μουρίνιο στην Τσέλσι

Ανανεώνει ο Μουρίνιο στην Τσέλσι
Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φέρεται να έχει υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι για 8.5 εκατομμύρια λίρες το χρόνο.

Ο Μουρίνιο αγαπάει την Τσέλσι και οι μπλε τον "Μου". Όταν αυτά τα δύο συμβαίνουν τότε δύσκολα υπάρχει διαζύγιο. Άλλωστε, ο Μουρίνιο δεν έκρυψε ότι αυτή τη φορά θέλει να μείνει για πολλά χρόνια κάτοικος Λονδίνου.

Έτσι, το έργο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος αυτή την περίοδο απολαμβάνει τα μπάνια του στην Σκωτία, έγινε ακόμα πιο εύκολα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Standard" o Ζοζέ Μουρίνιο έχει βάλει ήδη την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος φέρεται να έχει υπογράψει ήδη νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις απολαβές του να ανέρχονται στα 8.5 εκατομμύρια λίρες το χρόνο. Την ίδια ώρα το ίδιο συνέβη και με τους βοηθούς του, Ρούι Φαρία και Σιλβίνιο, οι οποίοι υπέγραψαν και αυτή την ανανέωση του συμβολαίου τους.

Εάν ο "Μου" ολοκληρώσει όλη τη διάρκεια του συμβολαίου του τότε θα κλείσει έξι χρόνια σε αυτό το πέρασμά του από τον πάγκο της Τσέλσι. Ο Μουρίνιο μετά το πρώτο του πέρασμα από το Λονδίνο την τριετία 2004-07 και μετά από ένα διάλειμμα στις Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στους μπλε το καλοκαίρι του 2013.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι η επίσημη ανακοίνωση της Τσέλσι αναμένεται σύντομα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ