ΤΣΕΛΣΙ

Ανακοίνωσε Μπέγκοβιτς η Τσέλσι

Ανακοίνωσε Μπέγκοβιτς η Τσέλσι
Μπέγκοβιτς

Τετραετές συμβόλαιο στην Τσέλσι υπέγραψε ο 28χρονος τερματοφύλακας Άσμιρ Μπέγκοβιτς. Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βόσνιου γκολκίπερ, ο οποίος με τον Τιμπό Κουρτουά δημιουργούν ένα εκπληκτικό δίδυμο κάτω από τα γκολπόστ.

Μετά τον Ραδαμέλ Φαλκάο, η Τσέλσι ενέταξε στο δυναμικό της και τον Άσμιρ Μπέγκοβιτς. Τον 28χρονο Βόσνιο τερματοφύλακα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας στην ομάδα του Λονδίνου και κόστισε 11.270.000 ευρώ!

''Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα μεταγραφή στην Τσέλσι. Νιώθω ότι μπορώ να βελτιωθώ εδώ και γίνω σημαντικός για την ομάδα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας την Τετάρτη'' δήλωσε ο Μπέγκοβιτς.

Ο Τιμπό Κουρτουά κράτησε το Νο13, ενώ ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ πήρε το Νο1. Και μερικά πράγματα για τον Μπέγκοβιτς. Έχει ύψος 1,98 εκ., γεννήθηκε στην πρώην Γιουγκοσλαβία, αλλά τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε σε Γερμανία και Καναδά.

Είναι ο βασικός κίπερ της Εθνικής Βοσνίας, έχοντας καταγράψει 41 συμμετοχές. Τα τελευταία 5,5 χρόνια έπαιζε στη Στόουκ, στην οποία μετακόμισε από την Πόρτσμουθ το 2010.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ