ΤΣΕΛΣΙ

Aμέλια: "Η Τσέλσι θα επιστρέψει στην κορυφή"

Aμέλια: "Η Τσέλσι θα επιστρέψει στην κορυφή"
© CHELSEA FC/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Η τελευταία μεταγραφή της Τσέλσι, ο Μάρκο Αμέλια, σε συνέντευξή του στο Chelsea TV τόνισε πως πιστεύει ότι η ομάδα θα επιστρέψει σύντομα στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Σίγουρος για την επιστροφή της Τσέλσι στις καλές εμφανίσεις και στην πρώτη θέση εμφανίστηκε ο Μάρκο Αμέλια σε συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι των "μπλε".

Ο Αμέλια υπέγραψε συμβόλαιο με την Τσέλσι στις αρχές Οκτώβρη ως ελεύθερος και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης, πλέον, των "μπλε". Σε συνέντευξη που έδωσε στο Chelsea TV μίλησε για τη νέα του ομάδα αλλά, φυσικά, δεν παρέλειψε να σχολιάσει το κάκιστο ξεκίνημα της Τσέλσι.

Για την νέα πρόκληση στην καριέρα του είπε: "Ελπίζω να κερδίσω. Θέλω να κερδίσω. Είμαι νικητής. Έχω κερδίσει τίτλους σε όσες ομάδες αγωνίστηκα στην καριέρα μου". Για το άσχημο ξεκίνημα της Τσέλσι δήλωσε: " Αυτή τη στιγμή η Τσέλσι περνάει μια περίεργη φάση αλλά πιστεύω ότι θα μπορούμε και θα πάμε καλύτερα". Δεν παρέλειψε βέβαια να κάνει και μια πρόβλεψη: "Η ομάδα, τον Γενάρη η τον Φλεβάρη, θα επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ