ΤΣΕΛΣΙ

Αινιγματικός για Κόστα ο Μουρίνιο

Αινιγματικός για Κόστα ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε πως ο Ντιέγκο Κόστα προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα όμως απέφυγε να απαντήσει αν θα του δώσει φανέλα βασικού κόντρα στη Μπόρνμουθ.

Ο Ντιέγκο Κόστα έμεινε στον πάγκο σε όλη τη διάρκεια του λονδρέζικου ντέρμπι με την Τοτεναμ και έδειξε τη δυσαρέσκειά του με άκομψο τρόπο, πετώντας τη "σαλιάρα" προς το μέρος του Ζοζέ Μουρίνιο , με αποτέλεσμα ουδείς να είναι σε θέση τώρα να προβλέψει την "αντίδραση" του τεχνικού της Τσέλσι.

Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μπόρνμουθ, καθώς αρνήθηκε να εγγυηθεί πως ο Ισπανός φορ θα επιστρέψει άμεσα στην 11άδα των Λονδρέζων.

"Ο Ντιέγκο Κόστα προπονήθηκε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα αλλά δεν μπορώ να πω αν θα ξεκινήσει βασικός ή όχι.

Ο Ντιέγκο είναι ο τύπος του παίκτη που θέλει πάντα να αγωνίζεται και που ψάχνει πάντα το γκολ, δεν έχω ανάγκη από καμία ιδιαίτερη αντίδρασή του, έχω ανάγκη από εκείνον να κάνει αυτό που ξέρει", δήλωσε αρχικά ο Μουρίνιοι, για να συμπληρώσει:

Αινιγματικός για Κόστα ο Μουρίνιο

"Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο υπάρχουν φήμες που θέλουν το μέλλον του μακριά από την Τσέλσι από τη στιγμή που ήταν στον πάγκο μόνο μία φορά. Έδινε πάντα τον καλύτερο εαυτό του στο γήπεδο, δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα".

Αναφερόμενος επίσης στο προηγούμενο ματς με την Τότεναμ και αυτό που ακολουθεί με τη Μπόρνμουθ, ο "special one", δήλωσε:

"Τα πήγαμε πολύ καλά με την Τότεναμ. Θα μπορούσαμε να παίζαμε για αρκετές ώρες ακόμα και να μη δεχόμασταν γκολ.

Αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα με τη Μπόρνμουθ θα φτάσουμε τα τέσσερα σερί ματς αήττητοι και κάτι τέτοιο έχουμε καιρό να το πετύχουμε".

Δείτε ολόκληρη τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Ζοζέ Μουρίνιο:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ