ΜΠΑΓΕΡΝ

Ζάχαβι: "Ο Λεβαντόβσκι θέλει να φύγει απ' την Μπάγερν"

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's opening goal during the German soccer cup final match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Michael Sohn)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's opening goal during the German soccer cup final match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο ατζέντης του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Πίνι Ζάχαβι παραχώρησε συνέντευξη στην "Sport BILD" και επανέλαβε γι' ακόμα μία φορά την επιθυμία του πελάτη του να αποχωρήσει απ' την Μπάγερν.

Το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αποτελεί ένα απ' τα πιο "καυτά" ζητήματα του φετινού καλοκαιριού. Ο Πολωνός επιθετικός εξέφρασε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν την επιθυμία να αποχωρήσει απ' την Μπάγερν Μονάχου, καθώς θέλει μία νέα πρόκληση για την καριέρα του.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι δηλώσεις του ατζέντη του 29χρονου φορ, Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος, μιλώντας στην " Sport BILD" επανέλαβε πως "ο Ρόμπερτ αισθάνεται ότι θέλει μία νέα πρόκληση για την καριέρα. Οι ιθύνοντες της Μπάγερν το γνωρίζουν. Το κίνητρό του δεν είναι οικονομικό, ούτε θέλει να πάει σε κάποιον συγκεκριμένο σύλλογο, καθώς όλες οι ομάδες θα ήθελαν να έχουν στο δυναμικό τους τον κορυφαίο στράικερ του κόσμου".

Απ' την πλευρά τους, οι διοικούντες την Μπάγερν εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, ξεκαθαρίζοντας πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει, μεταξύ άλλων, οι Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν. Το σίγουρο είναι πως το θέμα του "Λέβα" θα είναι ένα απ' τα σίριαλ της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ