ΜΠΑΓΕΡΝ

Χωρίς Λεβαντόβσκι με Ρεάλ η Μπάγερν

Bayern's Robert Lewandowski, left, holds his shoulder during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Saturday, April 8, 2017. (Sven Hoppe/dpa via AP)
Bayern's Robert Lewandowski, left, holds his shoulder during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Saturday, April 8, 2017. (Sven Hoppe/dpa via AP) AP

Χωρίς το "βαρύ πυροβολικό" της θα υποδεχθεί τη Ρεάλ η Μπάγερν Μονάχου, αφού ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι "λύγισε" από το πρόβλημα στον ώμο.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δεν θα καταφέρει τελικά να αγωνιστεί για την Μπάγερν με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο προημιτελικό του Champions League στο Μόναχο, αφού ο τραυματισμός του στον δεξιό ώμο στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ τον ταλαιπωρεί ακόμα.

Σύμφωνα με τη " SportBild", ο Κάρλο Αντσελότι πήρε την απόφαση να μην ταλαιπωρήσει τον Πολωνό επιθετικό, ο οποίος τραυματίστηκε κερδίζοντας πέναλτι στο 68ο λεπτό του "klassiker" από τον Ρόμαν Μπίρκι και πέφτοντας με τον ώμο στο έδαφος.

Το πρόβλημα δεν έμοιαζε πολύ σοβαρό, με τον 28χρονο διεθνή να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να ευστοχεί, ωστόσο στη συνέχεια έγινε αλλαγή, νιώθοντας δυσφορία.

Όλα έδειχναν ότι το πρόβλημα δεν θα επηρέαζε τη συμμετοχή του στο... clasico της Ευρώπης, ωστόσο τόσο κάποιοι πόνοι που αισθάνεται ακόμα όσο και ο φόβος υποτροπής ενόψει της πιο κρίσιμης ρεβάνς, τον αφήνουν εκτός ομάδας.

Αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα θα είναι ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος επίσης προέρχεται από πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο θα αγωνιστεί κανονικά.

Photo credits: Sven Hoppe/dpa via AP

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ