ΜΠΑΓΕΡΝ

"Βόμβα" Bild: Ο Μέσι έκλεισε στην Μπάγερν!

"Βόμβα" Bild: Ο Μέσι έκλεισε στην Μπάγερν!

Η "βόμβα" του αιώνα σκάει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Bild. Ο Λιονέλ Μέσι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Μπάγερν. Συμφωνία ρεκόρ με την Μπαρτσελόνα!

Λίγες ώρες πριν τους πρώτους προημιτελικούς στο Champions League των Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, η γερμανική Bild βάζει "φωτιά" στις δύο ομάδες και όχι μόνο. Με αποκλειστικό δημοσίευμα, ισχυρίζεται ότι οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα το καλοκαίρι που μας έρχεται!

Τα ποσά που προσφέρουν οι Βαυαροί τόσο στην Μπάρσα όσο και τον παίκτη, ζαλίζουν. Και είναι από αυτά που απλά δεν μπορείς να τα αρνηθείς. Δεν γίνεται!

Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε. Η Μπαρτσελόνα για παραχωρήσει τον Αργεντινό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2018, θα βάλει στα ταμεία της 160.000.000 ευρώ! Με διαφορά η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Μέσι. Συμφώνησε για 4ετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 25.000.000 ευρώ το χρόνο! Ακριβώς αυτά που ήθελε για να παραμείνει στην Μπάρσα ( θυμηθείτε εδώ το δημοσίευμα). Συνολικά δηλαδή ο Αργεντίνος από αυτό το συμβόλαιο θα πάρει 100.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι πριν μία εβδομάδα ο Μαραντόνα από το πουθενά είχε δηλώσει ότι η Μπάγερν θα είναι ανίκητη με Μέσι. Και που το είχε δηλώσει; Στην Bild! Πιθανόν ήδη να ήξεραν οι Γερμανοί για τη συμφωνία, αλλά περίμεναν να διασταυρώσουν 100% την είδηση πριν την δημοσιεύσουν.

Η' περίμεναν την κατάλληλη ημέρα για να κάνουν όλα άνω κάτω. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά. Πέρσι, λίγο πριν τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ, είχαν αποκαλύψει την μεταγραφή του Γκέτσε από την δεύτερη στην πρώτη...

Πλέον, όλα τα φώτα πέφτουν απόψε στο Καμπ Νόου και στις αντιδράσεις των οπαδών απέναντι στον Μέσι. Δείτε εδώ το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Build.

UPDATE: Όλα τα παραπάνω βρίσκονται κάπου στην φαντασία μας. "Φτιάξαμε" το δημοσίευμα της Bild έτσι ώστε να φαίνεται σαν ψέμα των Γερμανών για την Πρωταπριλιά. Ενώ στην πραγματικότητα ήταν δικό μας! Κάτι σαν inception δηλαδή, τρολιά μέσα σε τρολιά! Άλλωστε το τέλος ήταν ξεκάθαρο: Δείτε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ...Build.

Άντε και του χρόνου :)

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ