ΜΠΑΓΕΡΝ

Τρομερή δήλωση Μίλερ για την επιστροφή του στα γκολ

Bayern's Thomas Mueller celebrates after team mate Robert Lewandowski scored his side's opening goal during the German  Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, March 11, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Thomas Mueller celebrates after team mate Robert Lewandowski scored his side's opening goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, March 11, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Τόμας Μίλερ βρήκε δίχτυα μετά από τρεις μήνες στην Bundesliga και σχολίασε με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο την επιστροφή του στα γκολ.

Είχε να σκοράρει από τoν Δεκέμβριου του 2016 στο 5-0 της Μπάγερν επί της Βόλφσμπουργκ. Ο Τόμας Μίλερ επέστρεψε στα γκολ το βράδυ της Κυριακής (19/3), χαρίζοντας τη νίκη στους Βαυαρούς κόντρα στην Γκλάντμπαχ.

Η χρονιά δεν έχει εξελιχθεί ιδανικά για τον Γερμανό, αν αναλογιστεί κανείς πως αυτό ήταν μόλις το δεύτερο γκολ του στη φετινή Bundesliga, εννέα παιχνίδια μετά το πρώτο.

Ο 27χρονος, ο οποίος είναι γνωστός για το χιούμορ του, ρωτήθηκε για το γκολ του μετά από το τέλος της αναμέτρησης και δεν έχασε ευκαιρία να αυτοσαρκαστεί τονίζοντας: "Ίσως η διακοπή των πρωταθλημάτων να ήρθε σε καλή στιγμή. Η Λίγκα θα έχει χρόνο να ξεπεράσει το σοκ της επιστροφής μου στα γκολ".

Δείτε το γκολ του στο 5:50.

Photo credits: AP/Matthias Schrader.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ