ΜΠΑΓΕΡΝ

To απίστευτο "καλωσόρισμα" του Ρόμπεν στον Μπενατιά

To απίστευτο "καλωσόρισμα" του Ρόμπεν στον Μπενατιά
2014 L. BARON

Ο Μεχντί Μπενατιά πήρε την πρώτη... κρυάδα μετά τη μεταγραφή του στη Μπάγερν Μονάχου, με τον Άριεν Ρόμπεν να ομολογεί σε συνέντευξή του πως δεν γνωρίζει τον Μαροκινό άσο!

Αυτό και αν ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση: ο Άριεν Ρόμπεν παραχώρησε συνέντευη στο γερμανικό περιοδικό "Kicker" και σε ερώτηση που του έγινε για το τελευταίο μεταγραφικό χτύπημα της Μπάγερν, Μεχντί Μπενατιά, απάντησε πως... δεν γνωρίζει ποιος είναι.

"Ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι. Ξέρω μόνο ότι ο σύλλογος τον απέκτησε από τη Ρόμα", τόνισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο σπουδαίος Ολλανδός άσος, ο οποίος στη συνέχεια έσπευσε να "σώσει τα προσχήματα", συμπληρώνοντας:

To απίστευτο "καλωσόρισμα" του Ρόμπεν στον Μπενατιά

"Για να τον πάρει η Μπάγερν, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Ο Χάβι Μαρτίνεθ είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και είχε ανάγκη από έναν καλό αντικαταστάτη".

Υπενθυμίζεται πως οι νταμπλούχοι Γερμανίας δαπάνησαν 26.000.000 ευρώ (προβλέπονται και άλλα 4.000.000 ευρώ ως μπόνους) για να τον αγοράσουν από τη Ρόμα, με τον 27χρονο Μαροκινό άσο να "εξαργυρώνει" την εξαιρετική σεζόν που είχε πέρυσι με τους "τζαλορόσι".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ