ΜΠΑΓΕΡΝ

Το standing οvation της Μπάγερν στον Πισάρο

Το standing οvation της Μπάγερν στον Πισάρο

Ο 36χρονος διεθνής Περουβιανός επιθετικός, Κλαούντιο Πισάρο, αποχαιρέτησε την Μπάγερν γνωρίζοντας το standing οvation από 75.000 θεατές, στο "Αλιάντς Αρένα", πριν την αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν. (VIDEO)

Στη Βαυαρία ξέρουν να τιμούν - και με το παραπάνω - τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει. Έτσι συνέβη και με τον Κλαούντιο Πισάρο, ο οποίος φόρεσε για δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Συγκεκριμένα από το 2001 έως το 2007, κι από το 2012 μέχρι και τον περασμένο Ιούνιο. Πλέον και σε ηλικία 36 ετών, αποτελεί παρελθόν από την Μπάγερν. Παρά το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί και στη Βέρντερ (1999-2001 και 2009-2012), οι 75.000 θεατές που βρέθηκαν στο "Αλιάντς Αρένα" για την αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν, το Σάββατο, τον αποθέωσαν αναγνωρίζοντας την προσφορά του.

Το συμβόλαιό του με την Μπάγερν έληξε τον περασμένο Ιούνιο και δεν ανανεώθηκε. Με 176 γκολ σε 383 ματς είναι ο ξένος (μη Γερμανός) ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ στην Bundesliga και 9ος στη γενική κατάταξη του γερμανικού πρωταθλήματος.

Παρά το γεγονός ότι είναι ήδη 36 ετών, έχει παραδεχθεί ότι δεν έχει καμία πρόθεση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Με την Μπάγερν Μονάχου, ο Περουβιανός επιθετικός έχει πάρει 6 πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα, ένα Σούπερ Καπ, ένα Champions League, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ένα Διηπειρωτικό κι ένα Μουντιάλ Συλλόγων.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ