ΜΠΑΓΕΡΝ

Το πρώτο όνομα για αντί - Αλόνσο στην Μπάγερν

Darmstadt's Jan Rosenthal, left, and Bayern's Xabi Alonso challenge for the ball during a German first division Bundesliga soccer match between Darmstadt 98 and Bayern Munich in Darmstadt, Germany, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Michael Probst)
Darmstadt's Jan Rosenthal, left, and Bayern's Xabi Alonso challenge for the ball during a German first division Bundesliga soccer match between Darmstadt 98 and Bayern Munich in Darmstadt, Germany, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Michael Probst) AP

Ο Τσάμπι Αλόνσο σταματά το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι και η γερμανική ομάδα φέρεται να στοχεύει ήδη σε συγκεκριμένο παίκτη για να τον αντικαταστήσει.

Με τον Τσάμπι Αλόνσο να ανακοινώνει την απόφασή του να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση και κατ' επέκταση από την Μπάγερν Μονάχου, η γερμανική ομάδα αναγκάζεται να αναζητήσει τον διάδοχο του Ισπανού μέσου, πράγμα διόλου εύκολο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της " Mirror", που επικαλείται πηγές από το γραφείο μάνατζερ Arena11 Sports, το οποίο εκπροσωπεί τον Ναμπί Κεϊτά της RB Λειψίας, ο παίκτης από τη Νέα Γουινέα είναι το πρώτο φαβορί για να διαδεχτεί τον 35χρονο την επόμενη σεζόν στους Βαυαρούς.

Leipzig's Naby Keita celebrates scoring against Borussia Dortmund during the German first division Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Borussia Dortmund in Leipzig, Germany, Saturday, Sept. 10, 2016. Leipzig won by 1-0. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Naby Keita celebrates scoring against Borussia Dortmund during the German first division Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Borussia Dortmund in Leipzig, Germany, Saturday, Sept. 10, 2016. Leipzig won by 1-0. (AP Photo/Jens Meyer) AP

AP Photo/Jens Meye

Βεβαίως, ο 22χρονος μέσος της ομάδας της Σαξονίας έχει αναλάβει ένα ρόλο που του επιτρέπει να κινείται σχετικά ψηλά στο γήπεδο, εν αντιθέσει με τον Αλόνσο, ο οποίος συνηθίζει να μένει χαμηλά και να συμμετέχει στην ανάπτυξη με διαφορετικό τρόπο, πράγμα το οποίο υποδεικνύει πως δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστές ίδιου τύπου.

Για πολλοστή φορά, οι Βαυαροί σκέφτονται να ψωνίσουν από την Bundesliga, αποδυναμώνοντας παράλληλα και μια ομάδα που σταδιακά εξελίσσεται σε ανταγωνίστριά τους.

Ο Κεϊτά, για τον οποίο ενδιαφέρονται επίσης έντονα οι Λίβερπουλ και Γιουβέντους, έχει πραγματοποιήσει 21 συμμετοχές και έχει πετύχει 4 γκολ στην Bundesliga, ενώ οι 8 ασίστ και η γενικότερη συνεισφορά του στην εκπληκτική πορεία της ομάδας του Ραλφ Χάσενχουτλ, τον έχουν καταστήσει ως έναν εκ των κορυφαίων μέσων στο φετινό πρωτάθλημα.

AP Photo/Michael Probst

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ