ΜΠΑΓΕΡΝ

Το παράπονο του Ριμπερί απ' τους αντιπάλους του

Το παράπονο του Ριμπερί απ' τους αντιπάλους του

Ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Φρανκ Ριμπερί εξέφρασε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που τυγχάνει απ' τους αντιπάλους του, ενώ απάντησε σ' όσους τον κατηγορούν για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Ο Φρανκ Ριμπερί έχει κατηγορηθεί, κατά το παρελθόν, για τον οξύθυμο χαρακτήρα του. Μάλιστα, αρκετοί του έχουν ασκήσει έντονη κριτική εξαιτίας του τρόπου παιχνιδιού του, τον οποίον θεωρούν αντιαθλητικό.

Ο 33χρονος άσος παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα " Bild" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον τρόπο αντιμετώπισής απ' τους αντιπάλους του, εκφράζοντας τα παράπονά του.

"Από τότε που άρχισε η συζήτηση γύρω από εμένα, αισθάνομαι πως οι αντίπαλοι προσπαθούν να με προκαλέσουν με τον τρόπο παιχνιδιού τους. Είμαι μεγάλο όνομα, επομένως προσπαθούν να με σταματήσουν με την δύναμή τους. Τη φετινή χρονιά έχω δεχθεί τις περισσότερες κλωτσιές, τα περισσότερα φάουλ, αλλά και τις περισσότερες επιθέσεις της καριέρας μου. Ίσως, μερικές φορές χάνω την ψυχραιμία μου, αλλά μόνο όταν αισθάνομαι πως ο αντίπαλός μου προσπαθεί να με τραυματίσει".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ