ΜΠΑΓΕΡΝ

To απίστευτο πριμ στο συμβόλαιο του Αντσελότι σε περίπτωση τρεμπλ

To απίστευτο πριμ στο συμβόλαιο του Αντσελότι σε περίπτωση τρεμπλ

Η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας "Bild" αποκάλυψε το υψηλότατο πριμ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κάρλο Αντσελότι με την Μπάγερν Μονάχου σε περίπτωση κατάκτησης του τρεμπλ.

Ύστερα από μία τριετία στο Μόναχο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποτελεί παρελθόν απ' την Μπάγερν για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι. Παρ' όλα αυτά, οι Βαυαροί δεν άργησαν να βρουν τον διάδοχο του Καταλανανού τεχνικού στο πρόσωπο του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός καλείται να επαναφέρει τη γερμανική ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης, όπως έκανε και με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2014. Μάλιστα, οι διοικούντες την Μπάγερν προκειμένου να του δώσουν ένα παραπάνω κίνητρο, συμπεριέλαβαν στο συμβόλαιό του ένα υψηλότατο πριμ επίτευξης στόχων.

Όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας " Bild", ο Αντσελότι θα γίνει κατά 15.000.000 ευρώ πλουσιότερος σε περίπτωση που κατακτήσει το τρεμπλ με τους Βαυαρούς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πολύπειρος τεχνικός αμείβεται με 12.000.000 ευρώ ετησίως. Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, το οποίο σε συνδυασμό με τα μπόνους, μπορεί να αγγίξει τα 30.000.000 ευρώ!

Το συγκεκριμένο πριμ υπήρχε και στο συμβόλαιο του Γκουαρδιόλα, αλλά ο 46χρονος τεχνικός έφτασε κοντά στην πηγή (νταμπλ), αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πιει νερό. Πάντως, το παρελθόν αποδεικνύει πως ο Αντσελότι έχει όλα τα εχέγγυα να πετύχει τον πολυπόθητο στόχο.

Τα κατορθώματα του "Καρλίτο":

To απίστευτο πριμ στο συμβόλαιο του Αντσελότι σε περίπτωση τρεμπλ
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ