ΜΠΑΓΕΡΝ

Τίτλοι τέλους για Τσάμπι Αλόνσο

Τίτλοι τέλους για Τσάμπι Αλόνσο

Ο Τσάμπι Αλόνσο διανύει την τελευταία του σεζόν στο ποδόσφαιρο, καθώς έχει αποφασίσει να αποσυρθεί απ' την ενεργό δράση, βάζοντας τέλος στη σπουδαία του καριέρα.

Την τελευταία σεζόν της καριέρας του φαίνεται πως διανύει ο Τσάμπι Αλόνσο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sport Βild, ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου έχει αποφασίσει να αποσυρθεί απ' την ενεργό δράση το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ισπανός μέσος διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του κι όπως όλα δείχνουν θέλει να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Όταν, δηλαδή θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Μπάγερν.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Αλόνσο έχει ήδη ενημερώσει ορισμένους συμπαίκτες του για την απόφαση. Ενδεικτικό στην υπόθεση είναι ότι δεν έχει συνομιλήσει με τους ιθύνοντες του συλλόγου, ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία (σ.σ. όπως έγινε με τους Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν).

O Τσάμπι Αλόνσο έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Σοθιεδάδ, Έιμπαρ, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου. Βρίσκεται στους Βαυαρούς απ' το καλοκαίρι του 2014 και μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 97 συμμετοχές, ενώ έχει βρει δίχτυα εννιά φορές.

Σε ομαδικό επίπεδο έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο Γερμανίας. Μάλιστα, έχει αγωνιστεί 114 φορές με το εθνόσημο, ενώ ήταν παρόν στις επιτυχίες της Ισπανίας σε Euro (2008, 2012) και Μουντιάλ (2010).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόμπεν: "Χαραμίζουν τις καριέρες τους πηγαίνοντας στην Κίνα"
Στην Μπάγερν μέχρι το 2018 ο Ρόμπεν
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ