ΜΠΑΓΕΡΝ

Θέλει να αποχωρήσει απ' την Μπάγερν Μονάχου ο Βιδάλ

Θέλει να αποχωρήσει απ' την Μπάγερν Μονάχου ο Βιδάλ

Ο Αρτούρο Βιδάλ επιθυμεί να αποχωρήσει απ' την Μπάγερν Μονάχου τον προσεχή Ιανουάριο. Διαβάστε που επιθυμεί να μεταβεί για να κάνει νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Την επιθυμία του να αποχωρήσει απ' την Μπάγερν Μονάχου και να επιστρέψει στη Γιουβέντους, δηλώνει ο Αρτούρο Βιδάλ, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα. Όπως φαίνεται, έχει επηρεαστεί αρνητικά απ' την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μπορεί η περσινή σεζόν να κύλησε ιδανικά για τον 29χρονο μέσο (σ.σ. σημείωσε 47 συμμετοχές και επτά γκολ), υπό την καθοδήγηση του Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Για την ακρίβεια, βρίσκεται μεταξύ βασικής ενδεκάδας και πάγκου, με αποτέλεσμα να δείχνει ενοχλημένος με τον νέο τεχνικό των Βαυαρών, Κάρλο Αντσελότι. Μάλιστα, δηλώνει ανοιχτά την επιθυμία του να αποχωρήσει. Σύμφωνα, πάντα, με το εν λόγω δημοσίευμα ο Βιδάλ επιθυμεί να επιστρέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Γιουβέντους και να κάνει restart στην καριέρα του.

Ο Χιλιανός μέσος πήρε μεταγραφή για την Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι του 2015, έναντι 40 εκ. ευρώ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Κόλο Κόλο, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Γιουβέντους. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο Τορίνο κατέγραψε 171 συμμετοχές, ενώ σκόραρε 48 φορές. Σε ομαδικό επίπεδο κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο Ιταλίας.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ