ΜΠΑΓΕΡΝ

Τέλος η σεζόν για Νόιερ

Bayern goalkeeper Manuel Neuer watches his gloves during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and FC Schalke 04 at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern goalkeeper Manuel Neuer watches his gloves during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and FC Schalke 04 at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Μάνουελ Νόιερ δεν θα αγωνιστεί ξανά με την Μπάγερν Μονάχου την τρέχουσα σεζόν μετά τον τραυματισμό που "κληρονόμησε" από την αναμέτρηση με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Η Μπάγερν Μονάχου έφυγε με άδεια τα χέρια από τη Μαδρίτη, καθώς αποκλείστηκε από τη Ρεάλ, αλλά και τον Μάνουελ Νόιερ "λαβωμένο" καθώς ο διεθνής Γερμανός τερματοφύλακας των Βαυαρών δεν θα υπερασπιστεί ξανά την εστία τους για την τρέχουσα σεζόν.

Ο Νόιερ "κληρονόμησε" ένα κάταγμα στο αριστερό του πόδι από την αναμέτρηση του "Santiago Bernabéu" και θα μείνει εκτός δράσης για τα επόμενα ματς της γερμανικής ομάδας.

"Ο Νόιερ τραυματίστηκε. Θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες", υποστήριξε ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε. Έτσι θα χάσει τα εναπομείναντα ματς (5) για την Bundesliga, αλλά και τον ημιτελικό του γερμανικού Κυπέλλου με την Ντόρτμουντ (26/4, 21:45).

Photo credits: ΑP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ