ΜΠΑΓΕΡΝ

Τελευταία προπόνηση για Λαμ, Αλόνσο και αποθέωση στην Μπάγερν

Bayern's Philipp Lahm waves on the field with flowers besides Bayern CEO Karl-Heinz Rummenigge prior to the German Soccer Cup match between FC Bayern Munich and VfL Wolfsburg at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, Feb. 7, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Philipp Lahm waves on the field with flowers besides Bayern CEO Karl-Heinz Rummenigge prior to the German Soccer Cup match between FC Bayern Munich and VfL Wolfsburg at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, Feb. 7, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Οι Φίλιπ Λαμ και ο Τσάμπι Αλόνσο πραγματοποίησαν την Παρασκευή την τελευταία τους προπόνηση με την Μπάγερν Μονάχου ενόψει και του αγώνα του Σαββάτου με την Φράιμπουργκ και γνώρισαν την αποθέωση από τους εργαζόμενους στο αθλητικό κέντρο των Γερμανών.

Η πρωταθλήτρια Μπάγερν το Σάββατο υποδέχεται την Φράιμπουργκ στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga και την Παρασκευή (19/5) οι πρωταθλητές πραγματοποίησαν την τελευταία προπόνηση της σεζόν.

Μια προπόνηση όμως που για τρεις παίκτες των "Βαυαρών" ήταν η τελευταία της καριέρας τους. Ο λόγος για τους Φίλιπ Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο και τον γκολκίπερ Τομ Στάρκε.

Φυσικά ο αρχηγός της Μπάγερν αποτελεί μέρος της ιστορίας του συλλόγου της Γερμανίας ενώ και ο Αλόνσο έχει προσφέρει τα μέγιστα όσα χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι τρεις τους να γνωρίσουν την αποθέωση από τους εργαζόμενους στο αθλητικό κέντρο της Μπάγερν. Συγκεκριμένα όλοι τους είχαν βγει έξω και έκαναν το γνωστό από τα Ισπανικά γήπεδα "pasillo" καθώς κάθισαν αντικριστά με τους Λαμ, Αλόνσο και Στάρκε να περνούν ανάμεσα τους και να γνωρίζουν την αποθέωση.

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Matthias Schrader)

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ